aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπό Ατλέτικο, Κάρπι και Ανόρθωση

Από Ατλέτικο, Κάρπι και Ανόρθωση

Η αξιόλογη οπαδική ιστοσελίδα «Ano.com.cy», αναφέρεται στην κλήση του Γιαν Κόπριβετς από τον τεχνικό της Εθνικής Σλοβενίας Σρέτσκο Κάτανετς, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι οι διεθνείς κλήσεις του 28χρονου τερματοφύλακα είχαν σταματήσει μέχρι την Ελπίδων (U21).

Αναλυτικά«Η κλήση του Γιαν Κόπριβετς στην εθνική του ομάδα, αποτελεί άλλη μια τρανή απόδειξη της κλάσης του. Δεν είναι και λίγο να τον υπολογίζει ο ομοσπονδιακός κόουτς της Σλοβενίας. Ο Σρέτσκο Κάτανετς δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι οι διεθνείς κλήσεις του 28χρονου τερματοφύλακα είχαν σταματήσει μέχρι την Ελπίδων (U21).

Ούτε κι από τη μετακόμιση του από την Ιταλία στην Κύπρο. Το ότι ο Κόπριβετς έφυγε από την Περούτζια, ήρθε στην Ανόρθωση και μετά από ένα χρόνο πήρε εντολή να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο του, επιβραβεύει τον παίκτη και προσδίδει κύρος στον σύλλογο του.

Δείχνει επίσης πως ο Κάτανετς είναι ενήμερος πως οι πολύ καλές εμφανίσεις του τερματοφύλακα της Κυρίας είναι πολύ περισσότερες από αυτές που έκανε λάθη, στον ένα χρόνο και κάτι που φέρει τον φοίνικα στο στήθος.

Οι άλλοι δύο συμπατριώτες του που πήραν κλήση για την εθνική Σλοβενίας είναι ο 23χρονος Γιαν Ομπλάκ της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο 26χρονος Βιντ Μπέλετς της ιταλικής Κάρπι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ