aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Απέρριψε την Ανόρθωση και €350.000 ο Ιντέγε!»

«Απέρριψε την Ανόρθωση και €350.000 ο Ιντέγε!»

Μια πληροφορία που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας παραθέτει η στήλη «Transfer Bullets» της ελλαδικής ιστοσελίδας «sport24.gr». Όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ, η Ανόρθωση πρόσφερε 350.000 ευρώ στον Ιντέγε, πρόταση την οποία απέρριψε ο 31χρονος επιθετικός. Υπενθυμίζουμε πως η «Κυρία» έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μανιά ο οποίος είναι ήδη στην Κύπρο και εντός των επόμενων 24ώρων θα ανακοινωθεί από τους κυανόλευκους.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα: «O Μπράουν Ιντέγε συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και όπως λέει και ο ίδιος σε όσους (ομάδες, μάνατζερ) τον πλησιάζουν δεν βιάζεται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πριν από λίγες ημέρες τον πλησίασε μάνατζερ μεταφέροντάς την προοπτική της Ανόρθωσης με ετήσιες απολαβές 350.000 ευρώ. Ο Νιγηριανός, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος. “Δεν με ενδιαφέρει να παίξω στην Κύπρο”, απάντησε. Τελικά η Κυρία στράφηκε στον Μιχάλη Μανιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ