aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπάντηση Ομόνοιας σε Χαμπουλλά: «Στην άκρη οι προσβολές, όχι σε ακρότητες»

Απάντηση Ομόνοιας σε Χαμπουλλά: «Στην άκρη οι προσβολές, όχι σε ακρότητες»

Τοποθέτηση από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ομόνοιας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την τύχη του πρωταθλήματος. Ο Δημήτρης Γρηγόρη με ανάρτησή του σημειώνει ότι η Ομόνοια θέλει περισσότερο απ’ όλους να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα όμως η απόφαση δεν είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη.

Σημειώνει δε πως πρώτιστο μέλημα πρέπει να είναι η υγεία των αθλητών και επιβάλλεται να παρθούν συλλογικές αποφάσεις μακριά από τοποθετήσεις που προκαλούν, χωρίς ακρότητες και με συναίνεση αφήνοντας έμμεσα υπονοούμενα για τις χθεσινές δηλώσεις του πρόεδρου της Ανόρθωσης, Ευγένιου Χαμπουλλά στον Active (διαβάστε εδώ την σχετική αναφορά).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γρηγόρη

«Η απάντηση στο ερώτημα αν θα συνεχιστεί ή όχι το πρωτάθλημα δεν είναι ούτε απλή, ούτε εύκολη. Κανείς δεν θέλει περισσότερο από την Ομόνοια να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής, καθώς επίσης και πού μπορούμε να φτάσουμε εάν συνεχιστεί η σεζόν με τις σωστές προϋποθέσεις και τα ιατρικά πρωτόκολλα για τα οποία έχουμε ήδη τοποθετηθεί. Αυτή είναι η ώρα που θα πρέπει πρώτα να ακούσουμε τους ειδικούς στον τομέα της υγείας και να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας συμφέροντα, υπονοούμενα και προσβολές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Σειρήνες» από Λανς για Μποτεάκ, €500.000 η ρήτρα αγοράς

Να αξιολογήσουμε σοβαρά όλα τα δεδομένα που θα έχουμε ενώπιών μας και με υπευθυνότητα να λάβουμε συλλογικά τις ορθότερες αποφάσεις, με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των ποδοσφαιριστών, του προσωπικού και των φιλάθλων όλων των ομάδων. Χωρίς τοποθετήσεις που προκαλούν, χωρίς ακρότητες, με συναίνεση και κατανόηση. Μόνο έτσι θα διασφαλίσουμε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο για όλους. Η Ομόνοια ήταν και παραμένει ισχυρή και θα γίνεται ισχυρότερη».

Διαβάστε επίσης: Τριανταφυλλίδης στο «Goal» για ισοβαθμία Ομόνοιας – Ανόρθωσης και προκήρυξη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ