aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπαντήσεις Πουλλαΐδη για το δάνειο σε Παντελή και τον μισθό €60.000

Απαντήσεις Πουλλαΐδη για το δάνειο σε Παντελή και τον μισθό €60.000

Τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός πως στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ανόρθωσης δόθηκε η εντύπωση, όπως αναφέρει, πως ο ίδιος είναι ο υπαίτιος για όσα συμβαίνουν στην ομάδα της Αμμοχώστου εξέφρασε ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Σε επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας τονίζει πως για τον πραγματικό υπαίτιο του αδιεξόδου, φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Παντελή, δεν έγινε καμία αναφορά.

«Σε κάποια στιγμή της ανάγνωσης, αισθάνθηκα ότι είμαι εγώ υπαίτιος για όσα συμβαίνουν στην Ανόρθωση. Ενώ για τον πραγματικό υπαίτιο και υπεύθυνο του αδιεξόδου στο οποίο βρισκόμαστε, σχεδόν δεν έγινε αναφορά», αναφέρει ο Χρήστος Πουλλαΐδης και στη συνέχεια ξεκαθαρίζει τόσο για το δάνειο που λέχθηκε πως έδωσε στον Ανδρέα Παντελή όσο και στην πρόταση που του έκανε για να αναλάβει εκτελεστικός πρόεδρος κατά την πρώτη θητεία του.

Το σχετικό απόσπασμα

«Για το ότι διαπραγματεύτηκα με τον Αντρέα Παντελή την επιστροφή του στην Ανόρθωση ως διευθυντή/εκτελεστικού προέδρου: Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα με τον Αντρέα Παντελή τον Σεπτέμβριο του 2017, του πρότεινα να αναλάβει εκτελεστικός πρόεδρος με μισθό €60.000 ετησίως και έθεσα προϋποθέσεις.

1.1.  Ελεγκτική επιτροπή η οποία θα διενεργεί οικονομικό έλεγχο κάθε τρεις μήνες

1.2.  Οικονομικό ελεγκτή τον οποίο θα διόριζα ο ίδιος

1.3.  Έγκριση του προϋπολογισμού εκ των προτέρων

1.4.  Μη προείσπραξη μελλοντικών εσόδων

Ο κ. Παντελή ουδέποτε απάντησε στην πρότασή μου και μείναμε μέχρι εκεί.

Μακάρι και ο Σύλλογος, στους δυο μήνες που διαπραγματευόταν με τον κ. Παντελή, να έθετε τις ίδιες ασφαλιστικές δικλίδες.

Για το ότι δάνεισα χρήματα στον Ανδρέα Παντελή: Κατ’ αρχάς δεν έκανα κανένα δάνειο στον Ανδρέα Παντελή, αλλά έδωσα σε δύο περιπτώσεις από €150.000 στην Ανόρθωση. Την πρώτη φορά για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων του 2017, χρήματα τα οποία επεστράφησαν αρχές Ιανουαρίου και τη δεύτερη φορά όταν η ομάδα είχε μπροστά της καθοριστικά για την έξοδο στην Ευρώπη παιχνίδια και οι πληρωμές των μισθών των ποδοσφαιριστών αργούσαν καθώς η Bursaspor ήταν ασυνεπής στις υποχρεώσεις της για τη μεταγραφή Shehu».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ