aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑπάντησε στον Χριστοφόρου ο Δημητρίου: «Δεν είναι δυνατόν να λέμε “καταδικάζουμε, αλλά…”»

Απάντησε στον Χριστοφόρου ο Δημητρίου: «Δεν είναι δυνατόν να λέμε “καταδικάζουμε, αλλά…”»

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίο μεταξύ άλλων μίλησε για τα επεισόδια μετά τη λήξη του ντέρμπι με την Ανόρθωση, και σχολίασε τις σχετικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της προσφυγικής ομάδας, Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αφού ξεκαθάρισε πως από την επίσημη Ανόρθωση δεν έχουν παράπονο οι πράσινοι, είπε για την τοποθέτηση του Χριστοφόρου, πως δεν είναι ορθός ο τρόπος που έγινε, αφού δεν είναι δυνατόν να λέμε «καταδικάζουμε, αλλά…»

Όσα δήλωσε σχετικά ο Ανδρέας Δημητρίου: «Να διευκρινίσουμε πως από την επίσημη Ανόρθωση δεν έχουμε παράπονο, ούτε στιγματίζουμε όλους τους οπαδούς. Η συμπεριφορά αυτής της μερίδας είναι το πρόβλημα. Έχουμε την εντύπωση ότι δεν είναι ορθός ο τρόπος που έγινε αυτή η τοποθέτηση. Δεν είναι δυνατόν να λέμε “καταδικάζουμε, αλλά…”. Πρόκειται για εκδήλωση βίας σε πολύ άγρια μορφή. Μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο. Αντιλαμβάνεστε εάν, όπως έτρεχαν τους κτυπούσε ένα αυτοκίνητο; Είναι απαράδεκτα, δεν μπορούμε ως Κοινωνία να βρίσκουμε τρόπο να αφαιρούμε ευθύνη από αυτούς που προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες».

Η σχετική αναφορά του Δημήτρη Χριστοφόρου: «Κρατάμε την αναφορά της επίσημης Ομόνοιας για την φιλοξενία και τις ενέργειες που προχωρήσαμε καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίας της Ομόνοιας. Σαφώς ως σύλλογος με 111 χρόνια ιστορίας, οφείλουμε και χωρίς συζήτηση και χωρίς ναι μεν, αλλά, να καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Αυτό που θέλουμε εμείς να καταγράψουμε γιατί είναι και αυτό σημαντικό, όπως ανέφερε και η Αστυνομία, είχε εκπονηθεί σχέδιο δράσης για το πώς θα αποχωρούσε η αποστολή της Ομόνοιας. Δυστυχώς όμως κάποια μέλη της αποστολής της Ομόνοιας δεν ακολούθησαν το σχέδιο δράσης παρά τις προτροπές Αστυνομίας. Εάν τηρούσαν όλοι το σχέδιο δράσης της Αστυνομίας, δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση τώρα. Η υπόλοιπη αποστολή έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της. Έπρεπε να το χειριστούν καλύτερα τηρούμενων των καταστάσεων αν και είναι καταδικαστέα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ