aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΆντρις Νεοφύτου: «Βλέπω την Ανόρθωση στον τελικό να κερδίζει το κύπελλο»

Άντρις Νεοφύτου: «Βλέπω την Ανόρθωση στον τελικό να κερδίζει το κύπελλο»

O Άντρις Νεοφύτου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Καρμιώτισσα από την Ανόρθωση μίλησε για την δική του παρουσία στην ομάδα της Λεμεσού αλλά και για την Μεγάλη Κυρία στην οποία ευχήθηκε να κατακτήσει το Κύπελλο.

«Περάσαμε αρκετές δυσκολίες με τον κορωνοϊο αλλά ευτυχώς μέχρι χτες επέστρεψαν όλοι παίκτες. Πλέον ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Ο Εθνικός είναι ανεβασμένος αλλά εμείς πηγαίνουμε σοβαρά για να χτυπούμε κάθε παιχνίδι».

Για τη φετινή του παρουσία: «Κάνω μια αρκετά καλή σεζόν όμως θεωρώ ότι ήμουν άτυχος γιατί είχα δυο τραυματισμούς που με κράτησαν πίσω».

Για το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ανόρθωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που με εμπιστεύτηκαν. Σίγουρα το να παίρνεις μεταγραφή στην Ανόρθωση, έχεις το κίνητρο να δουλέψεις πιο σκληρά. Έχω σαν στόχο να κερδίσω μια θέση στην ομάδα του χρόνου με σκληρή δουλειά στην προετοιμασία».

Για το τι μπορεί να πετύχει η Ανόρθωση στο κύπελλο: «Βλέπω την Ανόρθωση να πηγαίνει στον τελικό και να κερδίζει το κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ