aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑντωνίου: «Το 5-2 ήταν ένα σοκ, χαίρομαι για Ανόρθωση και Ομόνοια»

Αντωνίου: «Το 5-2 ήταν ένα σοκ, χαίρομαι για Ανόρθωση και Ομόνοια»

Στον Super Sport FM (104.0) μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στην κατάσταση των γαλαζοκίτρινων, σχολίασε τον επικείμενο αγώνα με την Δόξα και εξήγησε γιατί χαίρετε για την Ανόρθωση και την Ομόνοια.

Για το ΑΠΟΕΛ και το πρόγραμμα… βουνό μέχρι την επόμενη διακοπή: «Το ευτύχημα για το ΑΠΟΕΛ είναι ότι μετά από την διακοπή αρχίζει ένα πρόγραμμα όχι με τους πιο δύσκολους αντίπαλους. Δεν λέω εύκολους, λέω ότι δεν είναι οι πιο δύσκολοι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Αυτό θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα αν συγκεντρωθεί και κερδίσει τους 1-2 αγώνες να αποκτήσει ρυθμό και να φορμαριστεί ενόψει και της συνέχειας».

Πως ζήσατε εκείνο το περσινό 5-2 με την Δόξα;

«Ήταν ένα σοκ το περσινό. Ήμασταν στο γήπεδο και κοιτάζαμε ο ένας τον άλλο. Δεν ήταν θετικά τα αποτελέσματα με θεωρητικά μικρότερες ομάδες. Η ομάδα έχασε βαθμούς με υποδεέστερους αντίπαλους. Βέβαια υπήρχε μια διαφορά πέρσι σε σχέση με φέτος. Πέρσι είχες έναν αντίπαλο να ανταγωνιστείς. Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε αλλά κερδίσαμε τέσσερις φορές στον βασικό αντίπαλο. Φέτος προβλέπεται να είναι περισσότεροι οι ανταγωνιστές. Από πού ποιους και σε ποιους αγώνες θα καλυφθούν οι βαθμοί αν χάσεις με υποδεέστερες ομάδες; Πρέπει το ΑΠΟΕΛ να νικήσει στα ματς που είναι καλύτερο γιατί δεν θα υπάρχουν φέτος περιθώρια. Ο τελευταίος αγώνας με την Ένωση έδειξε ότι αν δεν παίξεις καλό ποδόσφαιρο ανάλογο της ποιότητας των παικτών σου όλοι μπορούν να κάνουν την ζημιά».

Για το επικείμενο παιχνίδι με την Δόξα: «Επειδή υπάρχει και το περσινό θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τρόπο προσέγγισης του αγώνα. Αναμένω ότι η ομάδα θα μπει στον αγώνα και δεν θα πει, «ότι και να κάνουμε θα νικήσουμε». Θα μπουν ξέροντας ότι αν δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι δεν θα κερδίσουνε. Το γεγονός ότι πάνε υποψιασμένοι είναι θετικό».

Τι περιμένετε να κάνει ο προπονητής και ενόψει Καραμπάχ: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τους παίκτες. Εγώ αν ήμουν στην θέση του θα έβαζα την καλύτερη δυνατή ομάδα για να αποκτήσει ρυθμό ενόψει και του επόμενου αγώνα στην Ευρώπη».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Πολύ ωραία γεύση και δεν είναι σχήμα λόγου. Χαίρομαι για το ανέβασμα της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ έχουν αξιοθαύμαστη σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Αν προστεθούν και η Ανόρθωση και η Ομόνοια θα είναι καλό, είναι ομάδες που πρέπει να είναι στην ελίτ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ