aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑντωνίου: «Δεν είναι δίκαιο αυτό που γίνεται με τον Κετσπάγια...»

Αντωνίου: «Δεν είναι δίκαιο αυτό που γίνεται με τον Κετσπάγια…»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα» ήταν ο άλλοτε μέλος του Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία των γαλαζοκίτριων, θεωρώντας πλέον τον Απόλλωνα φαβορί για το πρωτάθλημα. Παράλληλα τόνισε ότι είναι άδικο για τον Κετσπάγια να τον περιμένουν ως μεσσία.

Αρχικά ανέφερε: «Ο Απόλλωνας το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται πιο συγκροτημένος. Είχε την κόπωση και έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς. Ο ΑΠΟΕΛ το εκμεταλλεύτηκε και δημιούργησε τις προσδοκίες ότι θα κέρδιζε πιο εύκολα το πρωτάθλημα. Υπάρχει νέα τροπή, καθώς η αδυναμία του ΑΠΟΕΛ και η αποτελεσματικότητα του Απόλλωνα τον φέρνει αυτή τι στιγμή το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».

Για τον Κετσπάγια ανέφερε: «Δεν είναι δίκαιο για τον Κετσπάγια να τον περιμένουν σαν μεσσία, κανένας δεν είναι μεσσίας. Τον γνωρίζουν να το δείξουν εμπιστοσύνη. Η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να θέσουν πολύ ψηλούς στόχους».

Για την ΑΕΛ: «Είναι άδικο για το τον Κέρκεζ, κατάφερε σε μεγάλη περίοδο να μείνει στην κορυφή ήταν δύσκολο να κρατήσει μέχρι το τέλος μια ομάδα που δεν έχει βάθος στο ρόστερ της όσο ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας»

Για τον Απόλλωνα: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζουν, αλλά κάποια φάση πρέπει να το διαφοροποιούν κυνηγώντας την ουσία. Αν κέρδιζε ένα δύο αγώνες (πέρσι τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και στον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ) θα είχαμε διαφορετική άποψη. Πραγματικά όμως, παίζουν πολύ καλά ειδικά τώρα τελευταία φαίνεται ότι είναι πιο φορμαρισμένη από τον ΑΠΟΕΛ. Πιθανόν να του στοιχήσει η απώλεια του Μάγκλιτσα».

Για Ενσούε και Πέδρο: «Ο Πέδρο είναι πιο εγκεφαλικός από τον Ενσούε, ο δεύτερος είναι πιο ενθουσιώδες επιτίθεται πιο δυναμικά και σκοράρει. Ο Πέδρο είναι εγκεφαλικός και ζυγίζει τα δεδομένα. Είναι απώλεια αλλά υπάρχουν παίκτες και τρόποι να αναπληρώσεις το κενό. Είναι καλός ο Ενσούε αλλά υπάρχουν λόγοι που έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ