aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑντίδραση για τον ορισμό Δημητρίου: «Ούτε σε προπόνηση...»

Αντίδραση για τον ορισμό Δημητρίου: «Ούτε σε προπόνηση…»

Την έντονη αντίδραση του Απόλλωνα προκάλεσε ο ορισμός του διαιτητή Βασίλη Δημητρίου στο φιλικό του Σαββάτου (18/7) με την Ανόρθωση.

Η κόντρα των «κυανόλευκων» με τον έμπειρο διαιτητή χρονολογείται από τον Δεκέμβριο του 2018 μετά από ένα παιχνίδι στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τη διοίκηση τότε να δηλώνει τότε ότι δεν επιθυμεί τον ορισμό του σε παιχνίδια του Απόλλωνα και να το επαναλαμβάνει όταν αυτός ορίστηκε τον Φεβρουάριο του 2019 σε ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου, με ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις (ΣΠΟΡ ΦΜ), ανέφερε επί του θέματος: «Αυτή τη στιγμή επιλαμβάνεται του θέματος η ίδια η διοίκηση. Δεν επιθυμούμε εδώ και χρόνια να σφυρίξει παιχνίδι της ομάδας μας ο κύριος Δημητρίου είτε φιλικό είτε προπόνησης. Θα αποταθούμε για αυτό στα αρμόδια σώματα. Είναι λαϊκή απαίτηση από τον κόσμο του Απόλλωνα. Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης».

Μάλιστα, στην ομάδα της Λεμεσού είναι αποφασισμένοι ακόμα και για ακύρωση του φιλικού εάν δεν υπάρξει αλλαγή στο διαιτητή του αγώνα. Τον ορισμό Βασίλη Δημητρίου στο φιλικό με τον Απόλλωνα δεν είδαν με καλό μάτι ούτε στην Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ