aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑντιδράσεις Παρτιζάν: «Ικανοποιημένοι από την κλήρωση, έχουμε αρκετές πιθανότητες»

Αντιδράσεις Παρτιζάν: «Ικανοποιημένοι από την κλήρωση, έχουμε αρκετές πιθανότητες»

Αντιμέτωπη με την Ανόρθωση στον δεύτερο όμιλο, έφερε η κλήρωση για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ την Παρτιζάν. Ικανοποιημένοι από την κλήρωση δήλωσαν τόσο ο γενικός διευθυντής της σερβικής ομάδας Μίλος Βαζούρα όσο και ποδοσφαιριστής της Σίνισα Σανιτσάνιν.

Εξέφρασαν παράλληλα αμφότεροι την πεποίθηση ότι η ομάδα τους έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί.

Όσα δήλωσε ο Μίλος Βαζούρα:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την κλήρωση. Όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει στη φάση των ομίλων έχουν αναμφίβολα ποιότητα. Αποφύγαμε πολύ πιο δυνατές ομάδες από το πρώτο pot, όπως η Τότεναμ και η Ρόμα, κάτι που είναι καλό, οπότε είμαι σίγουρος έχουμε μεγάλες πιθανότητες για περαιτέρω πορεία. Στο χέρι μας είναι να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Όσα δήλωσε ο Σίνισα Σανιτσάνιν:

«Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την κλήρωση και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε ομάδα. Φυσικά, κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο με τον δικό του τρόπο, αλλά νομίζω ότι έχουμε την ποιότητα που δείξαμε και την οποία, ελπίζω, θα δείξουμε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια της διοργάνωσης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ