aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνορθωσιάτης ο Βραζιλιάνος Φουμάσα

Ανορθωσιάτης ο Βραζιλιάνος Φουμάσα

Μετεγγραφή με Βραζιλιάνο άσο για την ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ροντρίγκο Άντρεϊ Σίλβα Σάντος, γνωστός ως φουμάσα

Ο Φουμάσα γεννήθηκε στις 22/9/1985, αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ, με το βιογραφικό του να είναι γεμάτο διακρίσεις και τρόπαια. Θήτευσε σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, μετρά δύο πρωταθλήματα Ουκρανίας με την Σαχτάρ, τρία πρωταθλήματα Γεωργίας με την Ιμπέρια, όπως επίσης και τρία πρωταθλήματα με την Καϊράτ του Καζακστάν.

Μάλιστα, ήταν ο σκόρερ των Καζακών, στο τελικό του UEFA Futsal Cup το 2013 απέναντι στην ξακουστή Μπαρσελόνα, το οποίο και κατέκτησε η ομάδα του Καζακστάν.

Διακρίσεις είχε και στην Ουγγαρία εκεί όπου θήτευσε στην Γκιόρ και κατέκτησε το κύπελλο. Το τελευταίο διάστημα ήταν στην πατρίδα του και στη Ζαράγκουα, ενώ προηγουμένως αγωνίστηκε και στην Νίκαρς Λετονίας. O Φουμάσα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Πέμπτης, μιας και από σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ βρίσκεται και η μπλε κάρτα του φουτσαλιστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ