aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνορθωσιάτης ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ!

Ανορθωσιάτης ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ!

Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον Βούλγαρο μέσο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ. Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ο Βούλγαρος μέσος είναι γνωστός από το πέρασμα του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίστηκε σε αρκετά νεαρή ηλικία, φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και του Λεβαδειακού.

Στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην Λέφσκι Σόφιας, έχοντας μάλιστα το περιβραχιόνιο στο χέρι ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Βουλγαρίας. «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Γκάντσεφ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον φοίνικα στο στήθος!», τονίζεται καταληκτικά στην ανακοίνωση.

Ο Γκάντσεφ ξεκίνησε την καριέρα του από τα ελλαδικά γήπεδα μιας και πέρασε από τον Παναθηναϊκό, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ. Σε ηλικία 21 χρόνων πήρε μετεγγραφή για τη Λέφσκι Σόφιας, στην οποία έμεινε συνολικά για 7,5 χρόνια. Διετέλεσε αρχηγός της βουλγαρικής ομάδας, έπαιξε σε 166 παιχνίδια και σκόραρε 22 τέρματα.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο δοκίμασε την τύχη του στην Αγγλία με τη φανέλα της Κόβεντρι με την οποία αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία της χώρας καταγράφοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και στο ξεκίνημα της μετεγγραφικής περιόδου την Ανόρθωση. Τώρα οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο παίκτης αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ο Γκάντσεφ φόρεσε 28 φορές τη φανέλα της εθνικής Βουλγαρίας και σκόραρε 1 γκολ. Έρχεται στην Ανόρθωση για να καλύψει τη θέση του «8αριού», ενώ μπορεί να παίξει επίσης ως αμυντικός μέσος και ως επιτελικός. Ο Ρόνι Λέβι έκρινε ότι με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στην προσπάθεια για ενίσχυση, για τη συγκεκριμένη θέση ο Γκάντσεφ ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι παίκτης που κουβαλά μπόλικες παραστάσεις στην καριέρα του, είναι έμπειρος και έχει τα στοιχεία για να κάνει τη διαφορά, όπως εκτιμούν στην «Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ