aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνορθωσιάτης ο «γίγαντας» Κατσιαράβα

Ανορθωσιάτης ο «γίγαντας» Κατσιαράβα

Αίσιο τέλος είχαν οι επαφές της Ανόρθωσης με τον Νίκα Κατσιαράβα. Παρά τις δυσκολίες που πήγαν να προκύψουν στην υλοποίηση της μετεγγραφής του Γεωργιανού επιθετικού μετά από «κρούση» που δέχθηκε από άλλη ομάδα, ο παίκτης αποδέχθηκε τελικά την πρόταση της «Κυρίας», η οποία ανακοίνωσε και την απόκτησή του. Κάτι που αναμενόταν να συμβεί, όπως σας ενημέρωσε από χθες η ιστοσελίδα μας (διαβάστε ΕΔΩ)

Διαβάστε επίσης: «Ο Κατσιαράβα έτοιμος να υπογράψει με τον πρωταθλητή Κύπρου;»

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει τη σύναψη διετούς συμφωνίας συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκα Κατσαράβα. Το συμβόλαιο με τον διεθνή Γεωργιανό επιθετικό, θα έχει ισχύ από τις 2 Ιουλίου 2018. Γεννηθείς στην Κύπρο στις 13 Ιανουαρίου 1994 και γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από την θητεία του στον Εθνικό Άχνας προ διετίας όπου είχε σκοράρει 16 φορές σε 27 αγώνες, ο Νίκα στην περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της πολωνικής Κορόνα Κίελτσε, δανεικός από την Ροστόβ, πετυχαίνοντας 7 τέρματα σε 22 συμμετοχές.  Είναι διεθνής με τον Εθνική Ανδρών της Γεωργίας πετυχαίνοντας 1 γκολ σε 9 εμφανίσεις. Καλωσορίζουμε τον Νίκα Κατσαράβα στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τον φοίνικα στο στήθος!»

Διαβάστε επίσης: Βάζει την… τζίφρα του ο Κατσιαράβα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ