aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνορθωσιάτης και με τη βούλα ο Μηνάς Αντωνίου!

Ανορθωσιάτης και με τη βούλα ο Μηνάς Αντωνίου!

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης με κάθε επισημότητα ο Μηνάς Αντωνίου! Ο Κύπριος διεθνής που έχει εδώ και καιρό έρθει σε συμφωνία με την «Κυρίας» ανακοινώθηκε και επίσημα. Το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Αντωνίου είναι η τέταρτη προσθήκη της προσφυγικής ομάδας κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά τους Νεόφυτο Μιχαήλ, Τζέισον Πάντσεον και Άβντο Εμπραλίντζε.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Μηνά Αντωνίου. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε μέχρι το Καλοκαίρι του 2024.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Βιογραφικό

O Μηνάς γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 22/2/1994 και αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ΑΕΛ. Αποχώρησε το 2013 για το σωματείο Νίκος & Σωκράτης Ερήμης και ακολούθως έπαιξε στην Α.Ε.Ζακακίου και τον Άρη. Το 2017 αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ και είχε μια διετία προτού παραχωρηθεί δανεικός στην ΕΝΠ και ακολούθως το 2019 επέστρεψε στην ΑΕΛ όπου έπαιζε μέχρι φέτος. Μετρά 134 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία και 16 γκολ. Αγωνίζεται σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά, είτε ως ακραίος αμυντικός είτε ως μεσοεπιθετικός. Έχει στελεχώσει τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα σε μικρές ηλικίες ενώ το 2018 κλήθηκε στην Ανδρών από τον Ραν Μπεν Σιμόν. Μετρά έκτοτε 12 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ