aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνορθωσιάτικη αντίσταση και μαρασμός «τριφυλλιού»! (pics)

Ανορθωσιάτικη αντίσταση και μαρασμός «τριφυλλιού»! (pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Μπορεί οι κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος» να μην είχαν τον συνηθισμένο κόσμο για ένα ντέρμπι, ωστόσο το θέαμα ήταν χορταστικό και τα γκολ πολλά. Η Ανόρθωση σήκωσε κεφάλι μετά την βαριά ήττα με τον Απόλλων, και επικράτησε 4-3 επί της Ομόνοιας σε ένα παιχνίδι θρίλερ!

Απίστευτο το πρώτο ημίχρονο αφού οι δύο ομάδες πέτυχαν 5 γκολ, τρία οι γηπεδούχοι και δύο οι φιλοξενούμενοι. Αρχικά ο Κλέιτον με πλασέ άνοιξε το σκορ (14’) για την Ομόνοια και ο Ολιβέιρα στο 30ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα με ένα όμορφο σουτ. Οι πράσινοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Τουρέ ο οποίος επίσης με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κόπριβετς, ωστόσο αυτό δεν σταμάτησε τους κυανόλευκους όταν στο 37’ ισοφάρισαν ξανά με κεφαλιά του Βίκτορ. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου, η Ανόρθωση πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα όταν ο Βίκτορ νίκησε τον Παναγιώτου στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 3-2. Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους, το χαμένο πέναλτι του Ντάρμπισαϊρ στο 4ο λεπτό του ματς.

Μπόλικο το θέαμα και στο δεύτερο 45λεπτο με την Ανόρθωση να έχει την περισσότερη κατοχή της μπάλας. Το γκολ της ισοφάρισης για την Ομόνοια ήρθε στο 73’ μετά από αυτογκόλ του Ερέρο (ακούμπησε την μπάλα πριν τον Ντάρμπισαϊρ), ωστόσο η «Κυρία» δεν τα έβαλε κάτω και πήρε τους τρεις βαθμούς μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Άλβες στο 88ο λεπτό. Σύμφωνα με τον Μασιά, ο Μπρέβελτ ακούμπησε την μπάλα με το χέρι, ωστόσο είναι μια δύσκολη φάση που θα συζητηθεί.

Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Νικολάου (85′ Αριστοτέλους), Καλδερόν, Ερέρο, Σάντος, Βίκτορ, Μίτροβιτς, Οικονομίδης, Ράγιος (79′ Γιαννούλης), Ολιβέιρα (85′ Κυριάκου), Άλβες.

Ομόνοια (Γιέσπερ Φρέντμπερκ): Παναγή, Παναγιώτου (85′ Μπρέβελτ), Κατελάρης, Άρνασον, Καρλίτος, Μαργκάσα, Τουρέ, Κλέιτον, Δημητρίου (51′ Αζίζ), Κύπρου (71′ Κωνσταντινίδης), Ντάρμπισαϊρ.

Σκόρερ: 30′ Μίτροβιτς, 37′ Βίκτορ, 45′ Ολιβέιρα, 88′ Άλβες / 14′ Κλέιτον, 34′ Τουρέ, 73′ Ερέρο (αυτ.)

Κίτρινες: ΣάντοςΚύπρου, Άρνασον (2), Κωνσταντινίδης

Αποβολές:

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Διαιτητής: Δημήτρης Μασσιάς

Α’ Βοηθός: Αριστείδης Χρίστου

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου

4ος: Χρυσοβαλάντης Θεουλή

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ