aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Υψώνονται εμπόδια για Σερζ Άκα

Ανόρθωση: Υψώνονται εμπόδια για Σερζ Άκα

Μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αρέσει, και μάλιστα πολύ στον Τιμούρ Κετσπάγια, είναι ο Ιβοριανός Σερζ Άκα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έριξε στο… τραπέζι ο Γκιόργκι Κικλάντζε και «γυάλισε» με την πρώτη στον Γεωργιανό τεχνικό.

Το υψηλό του κασέ όμως, λειτουργεί ως εξαιρετικά ανασταλτικός παράγοντας στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Οι οικονομικές απαιτήσεις του 26χρονου μέσου δυσκολεύουν αρκετά την περίπτωση του.

Παράλληλα, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της τουρκικής δευτεραθλήτριας Γαλατάσαραϊ, την κάνουν ακόμα πιο δύσκολη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της πρωταθλήτριας της χώρας Μπεσίκτας για τον ποδοσφαιριστή. Όπως τονίζουν στη γείτονα χώρα ο Σεργκέν Γιαλτσίν βλέπει στο πρόσωπο του Αφρικανού τον τέλειο αντικαταστάτη του αρχηγού Ατίμπα Χάτσινσον που αποχωρεί.

Δεδομένη είναι η πρόθεση της Ανόρθωσης και του Τιμούρ να ντύσουν στα κυανόλευκα τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο αν επαληθευτούν τα όσα γράφονται για ενδιαφέρον των δύο κορυφαίων ομάδων του τουρκικού ποδοσφαίρου τη σεζόν που μας πέρασε, είναι γεγονός πως υψώνονται πολύ υψηλά εμπόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ