aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Υποψηφιότητα Γκερέρο και Μραζ, χωρίς έξι με Ομόνοια

Ανόρθωση: Υποψηφιότητα Γκερέρο και Μραζ, χωρίς έξι με Ομόνοια

Nα προλάβει το «τρένο» της πρώτης εξάδας, σχεδόν αδύνατο. Να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος για να ανοίξει την ψαλίδα από τις θέσεις του υποβιβασμού, θα ήταν τραβηγμένο επιχείρημα κινδυνολογίας. Περισσότερο για την Ανόρθωση το αυριανό (2/2, 19:00) ντέρμπι με την Ομόνοια μοιάζει με έλεγχο προόδου.

Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα μετρήσουν δυνάμεις και προφανώς θα επιδιώξουν να «ζεστάνουν» τον κόσμο με μία νίκη απέναντι σε έναν παραδοσιακό αντίπαλο. Άλλωστε, ο πήχης στο θεσμό του κυπέλλου τέθηκε πολύ ψηλά και για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησής του θα πρέπει η ομάδα της Αμμοχώστου να βελτιωθεί κυρίως στο παραγωγικό κομμάτι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, το απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας παραμένει γεμάτο. Νινγκά και Γουαρίς προσπάθησαν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Εκτός πλάνου βρίσκονται επίσης οι Αρτυματάς, Κίκο, Εμπραλίντζε και Χρυσοστόμου. Μία εβδομάδα προπονήσεων στο «Αντώνης Καράς» με τους νέους τους συμπαίκτες πρόσθεσαν οι Γκερέρο και Μραζ και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν ένας εξ αυτών ή και οι δύο πάρουν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ