aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Υποψιασμένοι από την εντός έδρας «κατραπακιά»

Ανόρθωση: Υποψιασμένοι από την εντός έδρας «κατραπακιά»

Το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ, το οποίο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» αποδείχθηκε απροσπέλαστο, καλούνται να υπερπηδήσουν σήμερα η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης. Υποψιασμένοι, πλέον, από την εντός έδρας «κατραπακιά» πάνε στο Μακάρειο με στόχο για να τριτώσουν τις νίκες τους και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το καλό κλίμα των τελευταίων ημερών.

Ο αγώνας είναι εξ αναβολής από την πρεμιέρα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους. Από την ημέρα που έφαγαν το χαστούκι από τους Κερυνειώτες (4 Δεκεμβρίου), οι κυανόλευκοι διεκδίκησαν στα ίσα, εκτός έδρας με την Παρτίζαν, την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ νίκησαν τη Δόξα και τον Εθνικό Άχνας. Ένα νέο τρίποντο θα ήταν ό,τι καλύτερο για το κλείσιμο του 2021. Μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, επιτυχίες και αποτυχίες.

Εν ολίγοις, το τρίποντο σήμερα είναι μονόδρομος. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η «Κυρία» θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο «πουγκί» της και η κορυφή θα… φαίνεται διά γυμνού οφθαλμού. Ο ανταγωνισμός φέτος είναι πολύ μεγάλος και στο σενάριο της νίκης η διαφορά με το ρετιρέ θα μειωθεί στους επτά βαθμούς. Αν συνυπολογίσουμε ότι είχε απώλειες από έξι ήττες και μία ισοπαλία, η θέση στην τετράδα, στο -7 θεωρείται «διαχειρίσιμη κατάσταση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ