aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Υποχρεώσεις σε όλη την Ευρώπη

Ανόρθωση: Υποχρεώσεις σε όλη την Ευρώπη

Έξι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης έχουν υποχρεώσεις στα προκριματικά του Γιούρο 2024. Πέντε παίκτες της Κυρίας, οι Δημήτρη Χριστοφή, Κωστάκη Αρτυματά, Μάριο Αντωνιάδη, Μηνά Αντωνίου και Μιχάλη Ιωάννου έχουν πάρει κλήση από τον Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ ο Λόρια κλήθηκε στην εθνική Γεωργίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Η έναρξη των προκριματικών για το EURO 2024 που θα γίνει στα γήπεδα της Γερμανίας έφερε διακοπή στη δράση των πρωταθλημάτων, όμως για έξι ποδοσφαιριστές μας αυτό δε σημαίνει αποχή από διεθνείς αγώνες.

Ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια κάλεσε πέντε ποδοσφαιριστές μας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου για τον επίσημο αγώνα με τη Σκωτία, 25/3, και το φιλικό παιχνίδι με την Αρμενία στις 28 του μήνα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Χριστοφή, Κωστάκη Αρτυματά, Μάριο Αντωνιάδη, Μηνά Αντωνίου και Μιχάλη Ιωάννου.

Υποχρεώσεις και για τον Γκιόργκι Λόρια, που κλήθηκε στην Εθνική Γεωργίας, βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Κύπρο, για τον εντός έδρας αγώνα με τη Νορβηγία (28/3) και το φιλικό με τη Μογγολία στις 25/3».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ