aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Xρυσές» αλλαγές, «χρυσό» τρίποντο!

Ανόρθωση: «Xρυσές» αλλαγές, «χρυσό» τρίποντο!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η Ανόρθωση τα βρήκε σκούρα απέναντι στην σκληροτράχηλη Νέα Σαλαμίνα και ο Τιμούρ Κετσπάγια χρειάστηκε να ανακατέψει (άγρια) την τράπουλα για να πάρει η ομάδα του τη νίκη με 3-2. Οι δυο του αλλαγές είναι αυτές που στο τέλος της ημέρας έκαναν τη διαφορά. Ο Χριστοφή «σέρβιρε», ο Ντούρις εκτέλεσε χαρίζοντας στην ομάδα του ένα… χρυσαφένιο τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό από πλευράς φάσεων και γκολ. Η Ανόρθωση προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Σελίν και η Νέα Σαλαμίνα στην αμέσως επόμενη φάση έφερε το ματς στα ίσα με τον Κίνγκσλεϊ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, κρατούσαν μπάλα και έψαχναν το δεύτερο γκολ. Αυτό δεν άργησε να έρθει στο 22ο λεπτό, όταν ο Γκαλίτσιος με κεφαλιά εκμεταλλεύθηκε νέα ολιγωρία στην άμυνα των «ερυθρολεύκων». Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Ανόρθωση θα πήγαινε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα, ήρθε ένα πολύ ωραίο γκολ του Κίνγκσλεϊ με κεφαλιά να φέρει το ματς στα ίσα στο 44’. Και στις δύο περιπτώσεις που σκόραρε, ο «Κινγκ» έπιασε στον ύπνο τον Βργκοτς.

Διαβάστε επίσης: Καβγάς Γκαλίτσιου – Πουρσαϊτίδη μετά τη λήξη

Στο δεύτερο μέρος η Νέα Σαλαμίνα αμύνθηκε αρκετά καλά και προσπάθησε στην αντεπίθεση να κάνει τη ζημιά. Ο Κετσπάγια έριξε στο ματς τους Χριστοφή, Ντούρις και Ανανίντζε και οι δύο πρώτοι ήταν οι πρωταγωνιστές της φάσης που χάρισε και τη νίκη. Ο Χριστοφή έκανε τη σέντρα στο 81’ και ο Ντούρις με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στις καθυστερήσεις η Νέα Σαλαμίνα μπορούσε να προκαλέσει… «καρδιακά» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως ο Λόρια έσωσε το σουτ του Ελουντού.

Διαβάστε επίσης: Βαθμολογία: Ξέφυγε η Ανόρθωση, πλησίασε την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ