aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ξοφλά με €90.000 σε δύο δόσεις τον Λάρκου

Ανόρθωση: Ξοφλά με €90.000 σε δύο δόσεις τον Λάρκου

Στο τέλος του φτάνει το σίριαλ της αποζημίωσης του Νεόφυτου Λάρκου από την Ανόρθωση. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της «Κυρίας» προσέφυγε στα δικαστήρια διεκδικώντας ένα ποσό που πλησίαζε τις 300 χιλιάδες ευρώ, λόγω της απόλυσης του. Η ομάδα της Αμμοχώστου «απάντησε» με προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, όμως οι δύο πλευρές τα βρίσκουν για διακανονισμό εκτός δικαστηρίων. Το ύψος του… λογαριασμού για την αποζημίωση του Νεόφυτου Λάρκου ανέρχεται στις 90 χιλιάδες ευρώ.

Με βάση τη συμφωνία, η Ανόρθωση θα ξοφλήσει τον Λάρκου εάν καταβάλει δύο δόσεις των 45 χιλιάδων ευρώ, εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Ο όρος που συμφωνήθηκε προνοεί ότι η «Κυρία» θα πληρώσει την πρώτη δόση μέχρι το τέλος Μαρτίου και τη δεύτερη μέχρι το τέλος Ιουλίου. Σε διαφορετική περίπτωση η πλευρά Λάρκου θα έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου. Εάν προσθέσει κανείς στην εξίσωση τα μηνιάτικα που έλαβε κατά τη διάρκεια της θητείας του στους κυανόλευκους, η σούμα ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ, για μια επιλογή που αποδείχθηκε αποτυχημένη. Άλλωστε, ο αθλητικός διευθυντής είχε το γενικότερο πρόσταγμα στον προγραμματισμό και τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το κεφάλαιο Λάρκου κλείνει οριστικά για την Ανόρθωση και παίρνουν σειρά τα υπόλοιπα ανοικτά «μέτωπα». Για την ώρα οι Τσίσκο Μουνιόθ και Ντάρκο Μίλανιτς εμμένουν στην απαίτηση να πληρωθούν ολόκληρο το ποσό που προνοούσε το συμβόλαιό τους, γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» τη διοίκηση. Η… καυτή πατάτα των αποζημιώσεων περιλαμβάνεται στην ατζέντα των επαφών ανάμεσα στους Ανδρέα Σάντη και Χρίστο Πουλλαΐδη. Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος συζητούν για το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το πλάνο λειτουργίας της εταιρείας και ενδέχεται η συμφωνία που θα προκύψει να περιλαμβάνει την αποπληρωμή των οφειλών σε πρώην παίκτες, προπονητές και αθλητική διεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ