Ο Εμίλ Μπέργκστρομ τραυματίστηκε στη φτέρνα κι ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση ξεμένει από επιλογές σε μια γραμμή που «πονά». Στον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, οι παίκτες της αμυντικής γραμμής δεν εμφανίστηκαν στα καλύτερά τους, υπέπεσαν σε παιδαριώδη λάθη κι ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Νέστορ Ελ Μαέστρο ήταν να βρει τον τρόπο να βελτιωθούν.
Χωρίς τον Μπέργκστρομ και με τον Φουρτάδο αμφίβολο (δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα), θα δυσκολευθεί να βρει τριάδα για το κέντρο της άμυνας στο ματς του Σαββάτου.
Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έξω με ΑΠΟΕΛ ο Μπέργκστρομ, αγώνας δρόμου για Φουρτάδο
Οι κυανόλευκοι επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και στρώθηκαν στη δουλειά για να κάνουν βαθμολογικό σεφτέ. Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν στην έδρα τους και παρά τον ψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης, αισιοδοξούν ότι θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον Ελ Μαέστρο, η βελτίωση -σε κάποιους τομείς- στο ματς με τον Απόλλωνα, επιβάλλεται να συνεχιστεί.














