aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ξεχνά (για την ώρα) το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: Ξεχνά (για την ώρα) το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ήταν το τελευταίο της Ανόρθωσης για τον Μάρτιο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», το οποίο θα πρέπει να… ξεχάσει για την ώρα, αφού πλέον ετοιμάζεται για τρία διαδοχικά εκτός έδρας ματς.

Πρώτη… στάση Λευκωσία. Την ερχόμενη Τετάρτη (9/3) η «Κυρία» θα πάει στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων αναμέτρηση για τους «8» του κυπέλλου. Ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς απέναντι σε Απόλλωνα και Πάφος FC, για το πρωτάθλημα, στις 13 και 19 Μαρτίου, αντίστοιχα.

Η Ανόρθωση θα επιστρέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το Σάββατο, 2 Απριλίου, όταν και θα κληθεί να «φιλοξενήσει» τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, για την τέταρτη αγωνιστική της Β΄φάσης του πρωταθλήματος.

Με τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες σε ένδεκα ματς, οι κυανόλευκοι έχουν την έκτη μόλις καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών (15). Αριθμοί που η προσφυγική ομάδα καλείται να διορθώσει, ώστε να ελπίζει σε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ