aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ξέχασε πώς κερδίζει ντέρμπι εκτός έδρας

Ανόρθωση: Ξέχασε πώς κερδίζει ντέρμπι εκτός έδρας

Οκτώ μήνες έχουν περάσει από την τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης απέναντι σε ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Στις 17 Φεβρουαρίου η «Κυρία» επικράτησε με 2-0 του ΑΠΟΕΛ, για την 16η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος, και από τότε μετρά εννέα αποτυχημένες απόπειρες.

Απολογισμός τρεις ήττες και έξι ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Συγκεκριμένα αντιμετώπισε δύο φορές τον Απόλλωνα (2-2, 1-1), δύο τον ΑΠΟΕΛ (1-2, 1-1), δύο την ΑΕΚ (0-1, 0-4) και από μία τις Πάφος FC (2-2), Άρη (1-1), Ομόνοια (1-1).

Τη Δευτέρα η ομάδα της Αμμοχώστου πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια με στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί μακριά από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αλλά και να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή επιτυχία της σε ντέρμπι.

Προηγήθηκαν οι ήττες από ΑΠΟΕΛ (0-2 εντός έδρας), ΑΕΚ (0-4 εκτός έδρας) και Απόλλωνα (0-1 εντός έδρας). Κόντρα στη Δόξα οι κυανόλευκοι σταμάτησαν το σερί τεσσάρων αγώνων άνευ νίκης. Μεσοβδόμαδα απέφυγαν την παγίδα της ΠΑΕΕΚ και προκρίθηκαν στους «16» του κυπέλλου και μεθαύριο καλούνται να περάσουν το τεστ προόδου στη Λευκωσία για να επαναφέρουν για τα καλά το τρένο στις ράγες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ