aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Βρήκε τον Γερμανό της

Ανόρθωση: Βρήκε τον Γερμανό της

Προπονητή από την Ισπανία περίμεναν οι φίλοι της Ανόρθωσης, Γερμανός είναι έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη από τον Βέσκο Μιχαΐλοβιτς. Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται στην Κύπρο ο Γιόζεφ Τσινμπάουερ, ο οποίος έχει επαφές με τη διοίκηση για το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας. Μάλιστα, ο 53χρονος τεχνικός παρακολούθησε παρέα με τους Ανδρέα Σάντη και Αντόνιο Πριέτο την προχθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Πάφος FC.

Ο Τσινμπάουερ είναι στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων για τη θέση του νέου προπονητή της Ανόρθωσης και η παρουσία του στην Κύπρο μαρτυρά ότι είναι το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στον «ηλεκτρικό» πάγκο της «Κυρίας». Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας βρέθηκε στο «Αντώνης Καράς» και πήρε «γεύση» από τις εγκαταστάσεις της Ανόρθωσης. Ακολούθως, είχε πολύωρη συζήτηση με τον Αντόνιο Πριέτο για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και πλέον η μπάλα θα πάει στα χέρια της διοίκησης Ανδρέα Σάντη, η οποία έχει τον τελευταίο λόγο.

Τελευταία ομάδα του Τσινμπάουερ ήταν η Λοκομοτίβ Μόσχας, στην οποία εργάστηκε μόνο δύο μήνες και απολύθηκε τον Οκτώβρη του 2022, μετά την πέμπτη διαδοχική ήττα της ομάδας. Προηγουμένως, εργάστηκε στην Ορλάντο Πάιρετς στη Νότια Αφρική, από τον Δεκέμβρη του 2019 μέχρι τον Αύγουστο του 2021. Εκεί πανηγύρισε και το μοναδικό κύπελλο της καριέρας του, όμως αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, καθώς ο γιος του είχε εμπλακεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και έμεινε σε κώμα για αρκετό διάστημα. Τη διετία 2015-2017 ο Τσινμπάουερ θήτευσε στη Σεντ Γκάλεν Ελβετίας και την αμέσως προηγούμενη στο Αμβούργο, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Μπουντεσλίγκα σε αγώνες μπαράζ.

Ο Τσινμπάουερ θα παρακολουθήσει από κοντά τον σημερινό (19:00) αγώνα με την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο, για την προτελευταία αγωνιστική. Οι τραυματίες Αμπαρτζουμιάν, Χρυσοστόμου, Παρούτης, Ιωάννου και οι τιμωρημένοι Αρτυματάς, Γουαρίς είναι στο απουσιολόγιο της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ