aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΑνόρθωση: Βλέπει ευρωπαϊκό τελικό και πάει στη Σουηδία για τον άθλο!

Ανόρθωση: Βλέπει ευρωπαϊκό τελικό και πάει στη Σουηδία για τον άθλο!

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Sabbianco Ανόρθωση. Νίκησε τη σουηδική Ίσταντς IF με 26-24, στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Χάντμπολ (τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης) κι είναι ολοζώντανη στην μάχη για τη συμμετοχή της στον τελικό.

Η ρεβάνς θα γίνει στη Σουηδία, το ερχόμενο Σάββατο (24 Απριλίου) και η «κυρία» πάει με μικρό προβάδισμα δύο γκολ. Το «Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο» έζησε και το βράδυ του Σαββάτου μεγάλες στιγμές, όπου το συγκρότημα του Ελλαδίτη Γιώργου Ζαραβίνα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και με λίγη τύχη και προσοχή, θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων.

Επτά τέρματα για την ομάδα της Αμμοχώστου πέτυχε ο Καραμπουρνιώτης, έξι ο Νίκος Κρητικός, πέντε ο Χρίστος Αργυρού, από δύο οι Μωραϊτης και Ασβεστάς και από ένα οι Ιούλιος Αργυρού, Τοτός, Κανδύλας και Ολιβέιρα.

Στον άλλο ημιτελικό η ΑΕΚ Αθηνών νίκησε με δύο τέρματα διαφορά (31-29) την RK Βέλενι από τη Σλοβενία. Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στις 15 Μαΐου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ