aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Βαρύνουσα η άποψη του Νάγκι για Τζουρ

Ανόρθωση: Βαρύνουσα η άποψη του Νάγκι για Τζουρ

Στο μετεγγραφικό μέτωπο στην Ανόρθωση, ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε οδηγίες για την απόκτηση του Ασάφ Τζουρ. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας θα πάρει θέση ξένου στον κατάλογο Α, αλλά ο Γεωργιανός τεχνικός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία τους στη λήξασα περίοδο.

Βαρύνουσα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι και η άποψη του προπονητή τερματοφυλάκων, Ζόλταν Νάγκι, ο οποίος θεωρεί ότι ο Τζουρ είναι μεγάλο ταλέντο και μπορεί να βοηθήσει την «Κυρία» στη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Η απόκτηση του Τζουρ θα «στερήσει» μια θέση ξένου (πέρυσι ήταν εγγεγραμμένος στον κατάλογο Β), αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια πιστεύει ότι θα βρει τον τρόπο να δομήσει το ρόστερ του με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Πλέον, υπάρχει κενή μόνο μία θέση ξένου κι αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Νταουσβίλι.

Η απόκτηση επιτελικού μέσου θα εξαρτηθεί από την απόδοση του υφιστάμενου ρόστερ. Στη συγκεκριμένη θέση, στα φιλικά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδολόπουλος, ο οποίος είναι ιδιαίτερα έμπειρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ