aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Βαρωσιώτικη μετακόμιση για Ελουντού-Κορέια

Ανόρθωση: Βαρωσιώτικη μετακόμιση για Ελουντού-Κορέια

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, γεγονός που επιβεβαιώνεται και για στις περιπτώσεις των Ελουντού και Κορέια. Πριν από τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (26/2), δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τους δύο ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας.

Οι δύο πλευρές με σχετικές δηλώσεις δεν επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και διέψευσαν τις σχετικές πληροφορίες, ενώ από τη πλευρά των ερυθρολεύκων της Αμμοχώστου εκφράστηκε έντονη δυσαρέσκεια σχετικά με την διαρροή, λίγα 24ωρα πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό. Από την άλλη, οι κυανόλευκοι περιορίστηκαν στο να μην απαντήσουν, ωστόσο τόνισαν πως ο προγραμματισμός βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο ποδοσφαιριστές τα βρήκαν σε όλα με την Ανόρθωση και εκτός απροόπτου, την ερχόμενη σεζόν (2020-21) θα αγωνίζονται με τη φανέλα της «Κυρίας». Υπενθυμίζουμε πως αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο με τη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, και από τον Ιανουάριο 2020, είχαν δικαίωμα να συζητήσουν με όποια ομάδα επιθυμούσαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ