aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Βάλθηκε να διώξει το «φάντασμα» ο Παντελή

Aνόρθωση: Βάλθηκε να διώξει το «φάντασμα» ο Παντελή

H επιθετική γραμμή ήταν η αχίλλειος πτέρνα της Ανόρθωσης, τουλάχιστον στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου που ολοκληρώθηκε. Η μετεγγραφή του Γκιουρίς βελτίωσε τα δεδομένα στο δεύτερο εξάμηνο χωρίς, ωστόσο, να λυθεί το πρόβλημα.

Εξού και οι ριζικές αλλαγές στην γραμμή κρούσης της «Κυρίας». Μόλις δύο από τους έξι επιθετικούς θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ ο Ρόνι Λέβι. Τους Σισέ και Γκιουρίς. Αράζ, Καλό και Παλάνγκα αποχώρησαν, ο Καμαρά είναι φευγάτος, ενώ παρελθόν από τον περασμένο Ιανουάριο αποτελεί ο Άλβες.

Η Ανόρθωση έβαλε στο «οπλοστάσιο» της τον Νίκα Κατσαράβα, περιμένει την απάντηση της Όρενμπουργκ για τον Γκιούρις και εφόσον καταφέρει να κρατήσει τον Σλοβάκο στο ρόστερ θ’ αρχίσει τη σεζόν με τεράστια επιθετική δυναμική.

Διαβάστε επίσης: Mε 140 χιλιάρικα… αγοράζεις Ντα Σίλβα

Είναι δεδομένο ότι θ’ αποκτηθούν άλλοι δύο ακραίοι επιθετικοί με σκοπό η ομάδα της Αμμοχώστου να είναι πανίσχυρη επιθετικά. Τα δεδομένα με την περίπτωση Λαβόρδε είναι χιλιοειπωμένα. Ο Κολομβιανός θέλει 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως, η Ανόρθωση δεν μπορεί να φτάσει σε τόσο ψηλή προσφορά και αξιολογεί άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε επίσης: «Φλερτάρει» με Παπαφώτη και άλλους η Ανόρθωση

Καμαρά και Άλβες πέτυχε συνολικά εφτά γκολ πέρυσι. Ο Γκιουρίς σε έξι μήνες πέτυχε 11, ενώ ο Κατσαράβα 7 στην Πολωνία. Ο Γεωργιανός την περίοδο 2016/17 στον Εθνικό Άχνας «μάτωσε» 16 φορές τ’ αντίπαλα δίχτυα, αριθμοί που μιλούν από μόνοι τους και προδιαγράφουν δραματική αλλαγή στη γραμμή κρούσης της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ