aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Τζίμης» στα υπόψη υπό προϋποθέσεις

Ανόρθωση: «Τζίμης» στα υπόψη υπό προϋποθέσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λίγες μόνο μέρες έχουν απομείνει μέχρι και το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου Ιανουαρίου και ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά και το ντέρμπι με την Ομόνοια στρέφει την προσοχή του στο κεφάλαιο ενίσχυσης. Υπάρχει φυσικά και το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου το 0-0 του πρώτου αγώνα έχει αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς. Δεν χωράνε λάθη και η ομάδα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε όλο το ματς για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Στα μετεγγραφικά το όνομα του Δημήτρη Χριστοφή απασχολεί. Είναι μία περίπτωση που αρέσει στον Τιμούρ Κετσπάγια, δεν του προκαλεί αδιαφορία, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια για ενάμιση ακόμη χρόνο και θα πρέπει να μείνει ελεύθερος για να προκύψει κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Παίζοντας για να μην χάσεις…

Ο Κετσπάγια θα ήθελε πολύ στην Ανόρθωση, τον καλό Χριστοφή, όμως το σκέφτεται αρκετά μιας και δεν είναι μόνο ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος, αλλά και το οικονομικό. Η Ανόρθωση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του δώσει το συμβόλαιο που είχε στην Ομόνοια, όμως από τη στιγμή που και ο ίδιος δείχνει θετικός να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου εκφράζεται αισιοδοξία ότι αν ξεπεραστούν τα πιο πάνω εμπόδια τότε είναι εφικτή μία τέτοια μετεγγραφή. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια εξακολουθεί να ψάχνει για κοινοτικό ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή και αν τον βρει τότε αυτός που θα αποχωρήσει είναι ο Σαντίκ. Είτε θα δοθεί δανεικός σε μία άλλη ομάδα (Παραλίμνι και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται), είτε θα βρεθεί τρόπος να μείνει ελεύθερος μιας και δεν είναι στα πλάνα του Κετσπάγια και δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας με τις εμφανίσεις του. Πάντως, επίσημα ακόμη δεν του λέχθηκε ότι φεύγει, αλλά το γνωρίζει ότι αν έρθει άλλος παίκτης θα δει την πόρτα της εξόδου.

Διαβάστε επίσης: Προσέγγισε Χριστοφή η Ανόρθωση, τι ισχύει για Πάφο και Ατρόμητο

Απ’ εκεί και πέρα οι προσπάθειες εντείνονται και όσο περνάνε οι μέρες τα περιθώρια στενεύουν. Ο Σάββας Πηλακούτας σε δηλώσεις του έκανε λόγο για πιθανή ενίσχυση με παίκτη κάτω των 22, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αν δεν βρεθεί κάτι αξιόλογο που θα αρέσει στον Κετσπάγια για τη μεσαία γραμμή να μην γίνει κίνηση. Ο Τιμούρ θέλει αυτός ή αυτοί που θα έρθουν να είναι σε θέση να βοηθήσουν ουσιαστικά, γι’ αυτό είναι πιθανό να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να περιμένει ακόμη και μέχρι την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου αν χρειαστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ