aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Τρέξιμο» για εκτελεστικό πρόεδρο και χρήμα

Ανόρθωση: «Τρέξιμο» για εκτελεστικό πρόεδρο και χρήμα

Κρίσιμη εβδομάδα για τα διοικητικά της Ανόρθωσης σε ποδοσφαιρική εταιρεία και σωματείο.

Εβδομάδα διοικητικών εξελίξεων αρχίζει στην Ανόρθωση. Σε εφτά ημέρες από σήμερα η ομάδα της Αμμοχώστου θα έχει νέες διοικήσεις σε σωματείο και εταιρεία. Το μοντέλο ενιαίας διοίκησης, με το ποδοσφαιρικό τμήμα υπό την ομπρέλα του σωματείου, εγκαταλείπεται και έχουν ήδη δρομολογηθεί ενέργειες για δύο διοικήσεις. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την Εκλογική Συνέλευση του Συλλόγου και εκτιμάται πως ο συνδυασμός του Χρήστου Χατζηστεφάνου θα είναι ο μοναδικός που θα κατατεθεί. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο κ. Χατζηστεφάνου θα πάρει το χρίσμα στη Γενική Συνέλευση της 10ης Μαΐου.

Βέβαια, αυτό που «καίει» περισσότερο είναι το διοικητικό μέτωπο στην ποδοσφαιρική εταιρεία. Οι πληροφορίες συγκλίνουν και αναφέρουν ότι το νερό μπήκε στ’ αυλάκι για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης. Η κινητοποίηση Αμμοχωστιανών και ξένων επιχειρηματιών, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναμειχθούν στα διοικητικά της «Κυρίας», εντατικοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε βαθμό που εκφράζεται αισιοδοξία για συγκρότηση συνδυασμού, ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας στις 14 Μαΐου. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι, έχει εξευρεθεί από προσωπικές εισφορές των ενδιαφερομένων το ποσό του 1 εκατ. ευρώ, το οποίο απαιτείται σε πρώτη φάση για να αποφευχθεί το εφιαλτικό σενάριο της αφαίρεσης βαθμών και του εμπάργκο μετεγγραφών.

Τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν οι διεργασίες με στόχο να ξεκαθαρίσει το σκηνικό, αφού το πλάνο προνοεί πολυμετοχική διοίκηση με εκτελεστικό πρόεδρο κοινής αποδοχής και προς αυτή την κατεύθυνση επικεντρώνονται οι προσπάθειες. Πολύ πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με τον Χρίστο Πουλλαΐδη για το θέμα των μετοχών και όχι μόνο, αφού ο δρόμος για οικονομική σωτηρία της Ανόρθωσης παραμένει αρκετά ανηφορικός. Χοντρά – χοντρά, η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται ένα ποσό που ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ σε βάθος 1-2 μηνών, για να ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της προς ποδοσφαιριστές και πρώην προπονητές της φετινής και περσινής σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ