aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τρεις βασικοί μόλις για δεύτερη φορά!

Ανόρθωση: Τρεις βασικοί μόλις για δεύτερη φορά!

Ο Τζουρ επέστρεψε σε βασικό σχήμα της Ανόρθωσης 56 ημέρες μετά. Ήταν 5 του περασμένου Αυγούστου όταν υπερασπίστηκε την εστία της «Μεγάλης Κυρίας» στην ήττα με 0-3 από τη Ραπίντ στη Βιέννη.

Ο Ισραηλινός κίπερ επιλέγηκε στην ενδεκάδα του αποψινού ματς με τη Γάνδη. Βασικός για δεύτερη φορά θα είναι ο Μάριος Αντωνιάδης, ο οποίος επίσης είχε αρχίσει στο ματς στην αυστριακή πρωτεύουσα. Με τη διαφορά ότι είχε αγωνιστεί σε άλλα τέσσερα ματς αλλαγή αλλά και στην ενδεκάδα του αγώνα με την Ομόνοια για το Σούπερ Καπ.

Τέλος, ο Νίκος Καλτσάς επίσης θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ενδεκάδα της τρέχουσας σεζόν, έχοντας προηγουμένως χρησιμοποιηθεί από την αρχή στο 3-1 επί της Μπερ Σεβά (έχει και έξι συμμετοχές αλλαγή).

Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Τιμούρ Κετσπάγια προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Τις θέσεις των Λόρια, Κορέια, Ντέλετιτς και Νινούα πήραν οι Τζουρ, Αντωνιάδης, Χουσπάουερ και Καλτσάς.

Δείτε εδώ την ενδεκάδα της Ανόρθωσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ