aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τρεις παίκτες για δύο θέσεις στην επίθεση

Ανόρθωση: Τρεις παίκτες για δύο θέσεις στην επίθεση

Την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Δευτέρας (24/1) με την ΑΕΚ στην «Αρένα» ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έχει στη διάθεση του δύο βασικά γρανάζια της κυανόλευκης μηχανής. Τον ανεβασμένο Πάουλους Αραγιούρι και τον MVP της έως τώρα πορείας της στη σεζόν, Αμρ Ουάρντα. Στα ευχάριστα για τον Γεωργιανό προπονητή είναι η επιστροφή των Σπύρου Ρισβάνη μετά από αρκετό καιρό και Μιχάλη Ιωάννου.

Μάλιστα, ο Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός κτυπά την πόρτα της ενδεκάδας για πρώτη φορά μετά τις 4 Δεκεμβρίου 2021. Είτε ο Κετσπάγια θα διατηρήσει ως αμυντικό δίδυμο τους Αντωνιάδη – Κορρέα, με τους οποίους η Ανόρθωση αγωνίστηκε στην Πάφο μετά την αναγκαστική αλλαγή του Αραγιούρι, είτε ο Ρισβάνης θα πάρει τη θέση του Κορρέα, είτε οι κυανόλευκοι θα παίξουν με τριάδα στα μετόπισθεν.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ουάρντα, τα σενάρια και οι επιλογές είναι πολλές. Εφόσον η ομάδα της Αμμοχώστου παραταχθεί με 4-2-3-1 τότε οι Χριστοδουλόπουλος και Ντέλετιτς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, χωρίς να αποκλείεται η επιλογή του Χριστοφή. Στο σενάριο επιλογής σχηματισμού 3-5-2 τότε ένας εκ των Χριστοδουλόπουλου ή Χριστοφή θα είναι ο παρτενέρ του Νόβοτνι στη γραμμή κρούσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ