aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τρέχει να σβήσει τη «φωτιά»

Ανόρθωση: Τρέχει να σβήσει τη «φωτιά»

Μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Ανόρθωση. Η ήττα από την ΑΕΚ, τέταρτη σε έξι αγώνες στο πρωτάθλημα, έφερε την ομάδα της Αμμοχώστου στην ντροπιαστική 11η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η «Κυρία» άρχισε τη σεζόν με ξεκάθαρο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άλλωστε και ο ίδιος ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά την πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ υπογράμμισε την επιτυχία, όμως έθεσε ως πρωταρχικό στόχο της ομάδας του την επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Τα όσα ειπώθηκαν από τον Γεωργιανό προπονητή στη συνέντευξη Τύπου έριξαν κι άλλο λάδι στη φωτιά που σιγοκαίει εδώ και καιρό κι άρχισε να γίνεται πιο έντονη μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα που άφησε τους κυανόλευκους στο -11 από την πρώτη θέση. Ο Κετσπάγια άνοιξε μέτωπο με οπαδούς της «Κυρίας», οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν «τραγελαφικά αλλά και προσβλητικά όσα αναφέρθηκαν εις βάρος του κόσμου». Μάλιστα, οι «ΜΑΧΗΤΕC ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ» προειδοποιούν πως θα επέμβουν χωρίς δεύτερη σκέψη για να προστατέψουν την Ανόρθωση από όποιον πάει να την βλάψει, υπενθυμίζοντας πως το αποδείξαμε ξανά και στο παρελθόν.

Σημάδια εσωστρέφειας και διχόνοιας με τη διοίκηση της «Κυρίας» να επιχειρεί να σβήσει τη φωτιά, με στόχο να επαναφέρει το τρένο στις ράγες και με ηρεμία η Ανόρθωση να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι η παρουσία του πρόεδρου της προσφυγικής ομάδας στην εκπομπή «ΑΝΟλα στη φόρα» στην Cablenet. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς θα επιχειρήσει μια ρεαλιστική προσέγγιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την Ανόρθωση και θα στείλει σύνθημα συσπείρωσης.

Η διοίκηση σκοπεύει να υψώσει ασπίδα προστασίας στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, καθώς παρά τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται υπάρχει η πίστη για ανατροπή των δεδομένων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ