aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τρέχει να προλάβει ο Λάζαρος, δύο στην πόρτα της ενδεκάδας

Ανόρθωση: Τρέχει να προλάβει ο Λάζαρος, δύο στην πόρτα της ενδεκάδας

Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ στην «Αρένα» κάνει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δίτερμα του Σαββάτου με την ομάδα Νέων, ενώ χθες παραχωρήθηκε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Από σήμερα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο πρώτος σκόρερ της «Κυρίας» στο περσινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει σταδιακά να ανεβάσει ρυθμό στην προπόνηση, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Ντάρκο Μίλανιτς.

Οι πιθανότητες για συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου είναι μοιρασμένες, όμως το γεγονός πως έχασε αρκετές προπονήσεις δυσχεραίνει την κατάσταση. Το διάστημα της διακοπής λειτουργεί υπέρ των Ράντονιτς και Γουαρίς, οι οποίοι βελτίωσαν τον βαθμό ετοιμότητάς τους και θα διεκδικήσουν φανέλα βασικού. Η εντός έδρας ισοπαλία με τον Ακρίτα έφερε μουρμούρα στο «στρατόπεδο» της «Κυρίας» και τα ντέρμπι με ΑΕΚ (εκτός) και Απόλλων (εντός) κρίνονται τροχιοδεικτικά για τη μετέπειτα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ