aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τρέχει για την ανατροπή

Ανόρθωση: Τρέχει για την ανατροπή

Το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΛ «έσπασε» το επιτυχημένο σερί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» που κρατούσε από το ματς κυπέλλου με αντίπαλο την Ένωση. Εδώ και ενάμιση μήνα, δηλαδή, στην έδρα της έπαιρνε το αποτέλεσμα που ήθελε, μέχρι που αντιμετώπισε τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Η ατυχία (δύο δοκάρια και πολλές μεγάλες ευκαιρίες) σε συνδυασμό με την αστοχία και την αφλογιστία των παικτών της μπροστά στην αντίπαλη εστία, έφεραν το αποτέλεσμα που την έθεσε οριστικά εκτός πρώτης εξάδας. Αύριο, στον πιο σημαντικό ίσως αγώνα της σεζόν (μέχρι τον επόμενο) καλείται να επανέλθει στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να προκριθεί στους «4» του Κυπέλλου Coca-Cola εις βάρος του Ολυμπιακού.

Η ήττα (1-2) στον πρώτο αγώνα έμοιαζε με σοκ για τους κυανόλευκους. Στο Μακάρειο έμειναν μακριά από τις καλές τους εμφανίσεις, γεγονός που στοίχισε πολύ ακριβά και πρέπει να «τρέξουν» για την ανατροπή. Ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς θέλει μια εμφάνιση όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα εκθειάζοντας τους παίκτες του, σημειώνοντας ότι «δεν το κάνω για να τους ανεβάσω για τον αγώνα της Πέμπτης αλλά επειδή πραγματικά το πιστεύω».

«Να ξέρει ο κόσμος ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης»,  πρόσθεσε ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος ζητά συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο. Η πρόκριση θα έρθει με νίκη με δύο γκολ διαφορά, αλλά για να επιτευχθεί πρέπει να χτισθεί λιθαράκι – λιθαράκι αποφεύγοντας τα «χοντρά» λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ