aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τώρα είναι η ώρα της!

Ανόρθωση: Τώρα είναι η ώρα της!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

Ακόμα και φιλικό να δώσεις απέναντι στη φιλόδοξη Παρτίζαν, τα κίνητρα είναι ισχυρά, ξεχωριστά. Πόσο μάλλον, όταν το ματς είναι για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και δη στη… φωλιά της ομάδας του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς που βολεύεται ακόμα και με ισοπαλία για να καπαρώσει τη δεύτερη θέση. Η αδρεναλίνη χτυπά κόκκινο!

Η Ανόρθωση καλείται στο «Παρτιζάνα» να αγωνισθεί σαν βάρβαρος μαχητής, να «μιλήσει» κατά κύριο λόγο το πάθος, η θέληση και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Να κερδίσει τους Σέρβους και εάν η αδιάφορη βαθμολογικά Γάνδη επιβεβαιώσει τα προγνωστικά απέναντι στη Φλόρα, να περάσει αυτομάτως στα μπαράζ, διεκδικώντας θέση στους «16» της διοργάνωσης. «Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου απαγορεύει να ελπίζεις. Έχουμε όλα τα κίνητρα του κόσμου», σχολίασε λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας.

Η αποστολή και ασφαλώς είναι δύσκολη, οπότε οι ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια καλούνται με τη συμπαράσταση των 700 οπαδών τους να υπερβάλουν εαυτόν, δείχνοντας τι αξίζουν και πόσο μετράνε. Εάν η «Κυρία» θέλει να λέει ότι είναι ομάδα που δεν περιορίζεται απλά και μόνο σε συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οφείλει να κοιτάξει πώς θα παίξει αυτή το καλύτερό της παιχνίδι και όχι να ρίχνει ματιές… πίσω ή μπροστά.

Αν είναι αυτή που ήταν στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Γάνδη, τότε το λιγότερο θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Η εμφάνιση κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου ήταν τέτοια που λύγισε τους ακριβοπληρωμένους Βέλγους, κάτι που λέει πολλά. Η λογική με την οποία προσέγγισε το 90λεπτο και ο τρόπος που διαχειρίστηκαν οι παίκτες την εξέλιξή του ήταν ο ενδεδειγμένος.

Αναμφίβολα, το αποψινό ματς είναι πολύ πιο μεγάλο και αστραφτερό. Διακυβεύονται πολλά. Για τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου, αποτελεί μια επιπλέον πρόκληση προκειμένου να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Οι έως τώρα αποδόσεις, αποδεικνύουν πως οι παίκτες όποτε είναι μετρημένοι και ετοιμάζουν το μυαλό και το σώμα τους, τα πάνε καλά.

«Η Ανόρθωση χαρακτηρίζεται από αστάθεια, αλλά είναι απρόβλεπτη, μπορεί να εκπλήξει με πολλούς τρόπους», σχολίασε ο υποψιασμένος προπονητής της Παρτίζαν, με τον Στανόγεβιτς να ξεκαθαρίζει παραλλήλως το ακόλουθο: «Θα σκεφτούμε ότι ο ένας βαθμός είναι αρκετός αν φτάσουμε στο 85ο λεπτό και το ματς είναι ισόπαλο. Μέχρι τότε, θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με στόχο τη νίκη».

Η Ανόρθωση μπαίνει στην αρένα με την ετικέτα του αουτσάιντερ. Το εκφρασμένο από πολλούς πως «δεν θα φοβηθούμε και θα παίξουμε με υπερηφάνεια για το καλύτερο», μάλλον είναι το πιο πρέπον. Κανείς δεν θα πει στους παίκτες του Κετσπάγια «γιατί χάσατε από την Παρτίζαν που μετρά 1 ήττα σε 46 επίσημα ματς στο σπίτι της». Αντιθέτως, οι Σέρβοι έχουν τη μεγαλύτερη πίεση και το άγχος.

Η «Κυρία», εν κατακλείδι, αυτό που φοβάται περισσότερο είναι τον κακό της εαυτό. Εάν δείξει το καλό της πρόσωπο, τότε ναι, έχει πιθανότητες να φτάσει στο ζητούμενο.

Fonbet xorigos

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ