aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τον παρακαλούσε δύο χρόνια και τον χρυσοπλήρωσε

Ανόρθωση: Τον παρακαλούσε δύο χρόνια και τον χρυσοπλήρωσε

Η μανία επίρριψης ευθυνών στην Ανόρθωση αρχίζει από τον Τιμούρ Κετσπάγια, σε πολύ συχνή βάση τώρα τελευταίως, και καταλήγει στην εξέδρα. «Φταίει ο Ντέλετιτς που έχασε το… άχαστο», «φταίει ο Πόποβιτς που περπατάει στο γήπεδο», «φταίει ο Αραγιούρι που είναι επιρρεπής στο λάθος», «φταίει ο Κετσπάγια που καθυστέρησε να βάλει τον Χριστοδουλόπουλο», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που συναντά κανείς με μια «βόλτα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ανόρθωσης, σε μια συνεχή προσπάθεια εντοπισμού του… μαύρου πρόβατου.

Ο Γεωργιανός προπονητής είχε την… έμπνευση να δώσει φανέλα βασικού στον Ντένις Πόποβιτς μόλις για δεύτερη φορά μέσα στο 2022 και εκτέθηκε με την απόφασή του. Είχε αγωνιστεί 12 φορές στην ενδεκάδα στο πρώτο πεντάμηνο της σεζόν και προφανώς αφού κρίθηκε ανεπαρκής από την τεχνική ηγεσία υποβιβάστηκε σε εναλλακτική λύση. Στο παιχνίδι με την Πάφο ο Κετσπάγια έκρινε ότι ο Σλοβένος δικαιούται άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει ότι δικαίως είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους το ρόστερ και δικαίως τον παρακαλούσε για δύο χρόνια και τέσσερις διαφορετικές μετεγγραφικές περιόδους, ώστε να έρθει στην Κύπρο. Μάταια, όμως, καθώς ο Πόποβιτς ήταν ωσεί παρών για άλλη μια φορά.

Το πλέον ανησυχητικό για την Ανόρθωση είναι πως ο Πόποβιτς εντάσσεται σε μια κατηγορία παικτών, οι οποίοι έχουν πτωτική πορεία κατά την παραμονή τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο 32χρονος επιτελικός μέσος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το περασμένο καλοκαίρι φανέρωσε τις αρετές του, όμως στην πορεία έδειχνε να χάνει τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ