aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Τον «χρυσοπλήρωσε», μα τον «τελείωσε» χωρίς αποζημίωση

Ανόρθωση: Τον «χρυσοπλήρωσε», μα τον «τελείωσε» χωρίς αποζημίωση

Ο Γεωργιανός επιθετικός στοίχισε συνολικά 1,2 εκατ. ευρώ για θητεία τρεισήμισι χρόνων χωρίς ποτέ να δικαιώσει τις προσδοκίες. Η συνεργασία της «Κυρίας» με τον πανύψηλο φορ ολοκληρώθηκε και επίσημα χθες το μεσημέρι «αναίμακτα» για την ομάδα της Αμμοχώστου, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους χωρίς να καταβληθεί ποσό ως αποζημίωση.

«Επιθυμούμε όπως ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του, 62 συμμετοχές, 12 γκολ, αλλά και για τη διάθεση συνεργασίας που επέδειξε κατά τις επαφές για τη λύση του συμβολαίου του», σημείωσε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ανόρθωση. Για τους επόμενους πέντε μήνες ο Κατσαράβα θα έβαζε στον τραπεζικό λογαριασμό του άλλες 100.000 ευρώ, χρήματα που γλυτώνει η «Κυρία».

Πλέον, ο 27χρονος φορ ψάχνει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κοιτάζει προς Πολωνία, όπου αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Κορόνα Κιέλτσε και Λεχ Πόζναν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ