aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το τελευταίο τεστ και η ανυπομονησία

Ανόρθωση: Το τελευταίο τεστ και η ανυπομονησία

Κόντρα στην παλιά του ομάδα θα κάνει πρόβα τζενεράλε ενόψει της νέας σεζόν ο Ντάρκο Μίλανιτς. Στο τελευταίο της φιλικό η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00) την Πάφος FC. Ο Σλοβένος τεχνικός αρχίζει σιγά-σιγά να «δουλεύει» ενδεκάδα πρωταθλήματος κι όλα συνηγορούν ότι θα παρατάξει -υπό τις περιστάσεις- ό,τι καλύτερο διαθέτει. Έχοντας, βέβαια, κατά νου τον αγώνα της πρεμιέρας, το ερχόμενο Σάββατο 27 Αυγούστου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης δηλώνει «παρών» στην προσπάθεια της νέας περιόδου. Η πλειονότητά των οπαδών της αναμένει να δει τις αλλαγές που επιχειρούνται να παίρνουν σάρκα και οστά. Ανυπομονούν να δουν στην πράξη την επόμενη ημέρα με επικεφαλής τους Ντάρκο Μίλανιτς και Νεόφυτο Λάρκου και ελπίζουν σε ένα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει σε λεωφόρους επιτυχιών. Θεωρείται σίγουρο ότι στο αποψινό φιλικό απέναντι στην Πάφος FC οι κυανόλευκοι θα έχουν την υποστήριξη πολλών οπαδών τους, ενώ πολύ περισσότεροι θα είναι στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ. Τα εισιτήρια διαρκείας της «Κυρίας» πλησιάζουν τις 4.000.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ