aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: To συμβόλαιο του Μπίσκαν και το πάθημα με Λέβι που έγινε μάθημα

Ανόρθωση: To συμβόλαιο του Μπίσκαν και το πάθημα με Λέβι που έγινε μάθημα

Ο «γάμος» Ανόρθωσης-Μπίσκαν ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Αμμοχώστου το βράδυ της Παρασκευής (5/9). Ο Κροάτης προπονητής θα αφιχθεί στην Κύπρο την προσεχή Τρίτη για να αναλάβει τα ηνία της «Κυρίας», καθώς το σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Κίνα για φιλανθρωπικό παιχνίδι.

Το συμβόλαιο του 40χρονου νταμπλούχου πέρσι με την Ολίμπια Λουμπλιάνος προπονητή έχει ισχύ μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ευχή όλων στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είναι ο Μπίσκαν να αφήσει το στίγμα του και να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της και η συνεργασία των δύο πλευρών ν’ ανανεωθεί και για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, στο συμβόλαιο του Κροάτη υπάρχει όρος που ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιο του σε περίπτωση που οδηγήσει την Ανόρθωσης σε έξοδο στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: «Έσκασε» το φιρμάνι για Μπίσκαν

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η διοίκηση Ανδρέα Παντελή πρόσφερε διετές κλειστό συμβόλαιο στον Ρόνι Λέβι με τον Ισραηλινό να αποχωρεί λίγους μήνες αργότερα. Προφανώς το πάθημα στην περίπτωση του τέως προπονητή της Ανόρθωσης να έγινε πάθημα για τους διοικούντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ