aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το σίριαλ «Ράγιος» θυμίζει διελκυστίνδα

Ανόρθωση: Το σίριαλ «Ράγιος» θυμίζει διελκυστίνδα

Για την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στο σίριαλ Ρούβεν Ράγιος. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Το σίγουρο είναι ότι το γυαλί έχει ραγίσει τις τελευταίες μέρες, στην Ανόρθωση έχουν αρχίσει να μελετούν το σενάριο ενός ρόστερ χωρίς τον 34χρονο Ισπανό, αλλά στο κάδρο φαίνεται ότι μπαίνουν κι άλλες κυπριακές ομάδες.

O Ράγιος δεν συμφωνεί με την πρόταση της Ανόρθωσης κι όπως τονίζεται από τον μάνατζέρ του, όλες σχεδόν οι μεγάλες ομάδες στην Κύπρο επέδειξαν ενδιαφέρον για τον πελάτη του, ο οποίος από την 1η Ιουνίου που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του θα αρχίσει να μελετά τις προτάσεις που έχει. Πάντως, οι τοποθετήσει από πλευράς του παίκτη εμπεριέχουν το στοιχείο της υπερβολής, αφού ήδη, Ομόνοια, ΑΕΚ και Απόλλων, άμεσα ή έμμεσα διέψευσαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Απ’ εκεί και πέρα, ο Ντομίνγκο Σεβιγιάνο που μίλησε χθες στο «Κερκίδα» ανέφερε -με αιχμές- ότι, πλέον, η μπάλα δεν βρίσκεται στα πόδια του Ράγιος: «Ξέρουμε ότι στην Ανόρθωση υπάρχουν σημαντικοί άνθρωποι που τον θέλουν, αλλά και κάποιοι άλλοι που δεν τον θέλουν. Δεν είναι δική μας απόφαση. Η Ανόρθωση ξέρει ακριβώς τι θέλει ο Ράγιος για να παραμείνει στην ομάδα, αλλά δεν δείχνει πρόθεση να επιστρέψει με βελτιωμένη πρόταση. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον θέλουν».

Η ιστορία θυμίζει διεσκυλτίνδα, στην οποία η κάθε πλευρά τραβά με περίσσια δύναμη το σχοινί, χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει -στην παρούσα φάση τουλάχιστον- περιθώριο υποχωρήσεων. Με αυτά τα δεδομένα, κάθε μέρα που περνά απομακρύνει ολοένα και περισσότερο τον Ρούβεν Ράγιος από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ