aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το σαφέστατο μήνυμα του Καλτσά

Ανόρθωση: Το σαφέστατο μήνυμα του Καλτσά

Από βασικός στα πλείστα ματς της περασμένης σεζόν, παγκίτης στην τρέχουσα. Ο λόγος για τον Νίκο Καλτσά, ο οποίος μόνο σε δύο ματς ήταν στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης από την αρχή της περιόδου 2021-22, ενώ σε άλλα πέντε παιχνίδια μπήκε αλλαγή. Ψες ίσχυσε ο κανόνας, μπήκε στο 46’ του παιχνιδιού με τον Άρη (2-3), ενώ το σκορ ήταν στο 1-3, στέλνοντας μηνύματα με αποδέκτη τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Εκτός από το ότι ο Ελλαδίτης εξτρέμ σκόραρε στο 50’ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της «Μεγάλης Κυρίας» για ανατροπή, ήταν πρωταγωνιστής σε όλες τις άλλες φορές που έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Στο 53’ με καλή ενέργεια και επικίνδυνο σουτ υποχρέωσε τον Βάνα σε εντυπωσιακή απόκρουση, ενώ δημιούργησε άλλες δύο φάσεις που παραλίγο να μετατραπούν σε γκολ. Στο 59’ σέντραρε στο κεφάλι του Ρισβάνη, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη απογειώθηκε ξανά, ενώ στο 90’+2 εκτέλεσε φάουλ και ο Αραγιούρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Ο Καλτσάς έδειξε με την ψεσινή εμφάνισή του στο Τσίρειο πως παραμένει αξιόπιστη λύση στα χέρια του Γεωργιανού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ