Ανόρθωση: Το ρίσκο που δεν θα πάρει με Ντούρις και ο φορ που έρχεται

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όπως αναμενόταν και όπως ήταν και οι αρχικές εκτιμήσεις για τον τραυματισμό του, ο Ντούρις δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός προπονήσεων. Ο Σλοβάκος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αστράγαλο. Έτσι, αναμένεται να μείνει περίπου δέκα μέρες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το φιλικό που θα γίνει στο «Τάσος Μάρκου» στις 3 Αυγούστου, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει αυτό με την Ομόνοια στις 10 Αυγούστου.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πιθανόν όμως να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του και να τον αφήσει εκτός, έτσι ώστε να του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται να αποθεραπευτεί πλήρως και να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της συνέχειας. Ο Σλοβάκος έχει σημειώσει δυο τέρματα στα φιλικά προετοιμασίας της «Κυρίας» και ο Κετσπάγια δείχνει να τον εμπιστεύεται αρκετά.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Άλλοι δανεικοί, άλλοι φεύγουν

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στη Ρωσία και συγκεκριμένα στην Όρενμπουτγκ, επομένως ο τεχνικός της Ανόρθωσης γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι και τι μπορεί να δώσει. Μετά από μία βδομάδα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και θα αρχίσει, αν όλα πάνε καλά, να ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις. Μέχρι τότε το βάρος στην επίθεση πέφτει στον Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος ακόμη στα φιλικά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Πάντως, όσο περνούν οι μέρες ολοένα και πιο ορατό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης επιθετικού ποδοσφαιριστή. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει διαθέσιμες άλλες δύο θέσεις για τον καταλογο Α και πέραν της προσθήκης δεξιού ακραίου επιθετικού θα προχωρήσει σε ενίσχυση με άλλον ένα επιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Επέστρεψε Κύπρο, σημαντικό κονδύλι για μετεγγραφή ακραίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ