aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το προφίλ του μεσοεπιθετικού

Ανόρθωση: Το προφίλ του μεσοεπιθετικού

Στο… σεργιάνι για απόκτηση μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή βρίσκεται η Ανόρθωση. Η ομάδα προγραμματισμού της «Κυρίας» έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις και μάλιστα έριξε δίχτυα με στόχο το συντομότερο να κλείσει και αυτή η εκκρεμότητα στον προγραμματισμό.

Το όνομα του Καρλίτος του Παναθηναϊκού απασχόλησε το μετεγγραφικό ρερπορτάζ της Ανόρθωσης, αν και εξ αρχής διαπιστώθηκε πως ήταν σχεδόν αδύνατο να ντυθεί στα κυανόλευκα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής. Το συμβόλαιο 450.000 ευρώ που διατηρεί στον Παναθηναϊκό συν τα οικονομικά ανταλλάγματα που ζητούν οι πράσινοι για παραχώρηση του 32χρονου ποδοσφαιριστή καθιστούν απαγορευτική την περίπτωση του Καρλίτος για την Ανόρθωση.

Το ιδανικό σενάριο για την ομάδα της Αμμοχώστου είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Καρλίτος. Να μπορεί δηλαδή να παίξει πίσω από τον επιθετικό, σε ρόλο επιτελικού μέσου, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης ή «δεκάρι» με έφεση στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ