aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το πρέσινγκ σε Αραγιούρι και ο αντί-Νταουσβίλι

Ανόρθωση: Το πρέσινγκ σε Αραγιούρι και ο αντί-Νταουσβίλι

Με… χίλια έτρεξε την τελευταία βδομάδα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης. Μέχρι την προηγούμενη Τετάρτη (16/6) η «Κυρία» εξέδιδε μόνο ευχαριστίες ανακοινώσεις, μέσω των οποίων γνωστοποιούσε το τέλος της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ήταν στο «Αντώνης Καράς» πέρυσι.

Ο «χορός» άνοιξε με την ανανέωση συμβολαίου του Δημήτρη Χριστοφή και ακολούθησαν οι ανακοινώσεις των Ονησίφορου Ρουσιά (επιθετικός), Μίλος Ντέλετιτς (ακραίος επιθετικός), Κάιλ Λάφερτι (επιθετικός), Μάριου Αντωνιάδη (αμυντικός) και Ανδρέα Αβραάμ. Συμφωνία υπάρχει και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Κύπρο για τις υπογραφές των συμβολαίων και τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της σεζόν έγινε γνωστή η απόφαση της Ανόρθωσης να τεθεί εκτός ομάδας ο Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο Γεωργιανός μέσος ανεξαρτήτως του που θα καταλήξει, δεν θα εγγραφεί στο ρόστερ της «Κυρίας». Αυτή την στιγμή είναι κατειλημμένες οι 11 από τις 15 θέσεις ξένων και κοινοτικών που δικαιούται η κάθε ομάδα. Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Χουσμπάουερ, Ελουντού, Καλτσάς, Κατσαράβα, Ντέλετιτς, Λάφερτι, είναι οι 11 μη γηγενείς παίκτες που διαθέτει η Ανόρθωση με τον Χριστοδουλόπουλο να αυξάνει τον αριθμό στους 12.

Οι υπόλοιπες τρεις θέσεις θα καλυφθούν με έναν κεντρικό αμυντικό, έναν ανασταλτικό μέσο και είτε δεξιό μπακ είτε μεσοεπιθετικό. Το ενδιαφέρον της «Κυρίας» για τον Πάουλους Αραγιούρι, όπως αποκάλυψε το Goal.com.cy είναι «ζεστό» και αναμένεται η απάντηση του Φινλανδού στόπερ που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Euro, ενώ ήδη άρχισε η αναζήτηση ανασταλτικού μέσου, ο οποίος ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Νταουσβίλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ