aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το πλάνο για τον Αραγιούρι και τα δεδομένα με Ρισβάνη

Ανόρθωση: Το πλάνο για τον Αραγιούρι και τα δεδομένα με Ρισβάνη

Θέμα ετοιμότητας, δεν τίθεται. Άλλωστε, ήταν βασικός και αναντικατάστατος και στα τρία παιχνίδια της εθνικής Ισλανδίας στο Euro 2020. Θέμα ποιότητας, επίσης δεν υφίσταται αμφισβήτηση περί τούτου. Θέμα προσαρμογής, μάλλον όχι, από την στιγμή που ο Πάουλους Αραγιούρι αγωνιζόταν στην Κύπρο για την Πάφος FC την τελευταία διετία και γνωρίζει πολύ καλά τα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Επομένως, η περαιτέρω άδεια ξεκούρασης που παραχωρήθηκε στον 33χρονο κεντρικό αμυντικό και η απουσία από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας δεν προκαλεί καμία ανησυχία. Αντιθέτως, ο αρχηγός της εθνικής Φινλανδίας γεμίζει τις μπαταρίες και από βδομάδας θα ντυθεί στα κυανόλευκα και το πλάνο είναι να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής της «Κυρίας» στους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Με τα σημερινά δεδομένα οι πιθανότητες του Σπύρου Ρισβάνη να προλάβει τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι μοιρασμένες, αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν με πρόβλημα τραυματισμού και στο διάστημα που συμμετείχε στην προετοιμασία ακολουθούσε πρόγραμμα επαναφοράς. Διαθέσιμος θα είναι ο Παύλος Κορρέα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μικροπρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ