aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το «πείραμα» και οι φωνές

Ανόρθωση: Το «πείραμα» και οι φωνές

Δύο νομίσματα έχει για την Ανόρθωση το ισόπαλο χωρίς τέρματα φιλικό προετοιμασίας της Παρασκευής με την Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Εάν η αναμέτρηση αποτελούσε πρόβα τζενεράλε και ο Τιμούρ Κετσπάγια ήθελε να μετρήσει τις δυνάμεις της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος τότε ο Γεωργιανός έχει κάθε λόγο να ανησυχεί με όσα είδε.

Από την άλλη, τα φιλικά προετοιμασίας είναι για να διορθώνονται τα λάθη και να υπάρχουν βελτιώσεις όταν θα… καίει το σίδερο. Ο προπονητής της «Κυρίας» επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του χωρίς καθαρό επιθετικό, με τον Οκριασβίλι στην κορυφή της γραμμής κρούσης και τους Καλτσά – Ελουντού στα άκρα.

Επιθετικά η ομάδα της Αμμοχώστου δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, ενώ το πιο άσχημο για τον Κετσπάγια ήταν ότι η αντίπαλη ομάδα έβρισκε με σχετική ευκολία τον δρόμο προς την περιοχή του Παπαδόπουλου. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γεωργιανός τεχνικός έβαλε αρκετές φορές τις φωνές στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Οι αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές ήταν μεγάλες, ενώ χανόταν εύκολα η μπάλα με λάθος πάσες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα ν’ ανανεώνει συνεχώς ο αντίπαλος τις επιθετικές προσπάθειες.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Έξαλλος ο Κετσπάγια, ακουγόταν σε όλο το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Η είσοδος του Κατσαράβα στο γήπεδο και η μετατόπιση του Οκριασβίλι στο αριστερό φτερό της επίθεσης έκανε πιο ορθολογικό το σχήμα της Ανόρθωσης που παρουσιάστηκε στη συνέχεια πιο συνδεδεμένη και απαιτητική. Η μετεγγραφή του Μανιά, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο κα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, δίνει άλλη μία επιλογή στον Κετσπάγια για την κορυφή της επίθεσης και μάλλον το «πείραμα» με τον Οκριασβίλι δεν πρόκειται να το ξαναδούμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ