aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Το νέο «έγκλημα» δεν απειλεί άμεσα

Ανόρθωση: Το νέο «έγκλημα» δεν απειλεί άμεσα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Το ένα μετά το άλλο διαδέχονται τα «κτυπήματα» στην Ανόρθωση. Η κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης σχεδόν σε όλους τους τομείς δημιούργησε τεράστια οικονομικά προβλήματα που μοιάζουν με ατελείωτο «Γολγοθά».

Ο νέος «πονοκέφαλος» ακούει στο όνομα Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός απολύθηκε από τη διοίκηση Ανδρέα Παντελή, αν και διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, χωρίς να γίνει- ούτε στην περίπτωσή του- κανένας διακανονισμός αποζημίωσης.

Ο πρώην τεχνικός της Ανόρθωσης έκανε προσφυγή στη ΦΙΦΑ και αξιώνει €405.000, ποσό που θα λάμβανε μέχρι και το τέλος της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Η «Κυρία» ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή από την αρμόδια επιτροπή επίλυσης διαφορών και καλείται να απαντήσει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο… λογαριασμός «ανεβαίνει» πάνω από €1.000.000

Στην ομάδα της Αμμοχώστου θα ζητήσουν όπως γίνει διακανονισμός για αποπληρωμή των οφειλών της και το όλο θέμα θα πάρει παράταση μερικών μηνών. Ως εκ τούτου δεν εμπίπτει  στα κριτήρια Μαρτίου χωρίς, φυσικά, αυτό να μειώνει ποσώς τη σοβαρότητα του… ολισθήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ