aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το ναυάγιο με Κάμπελ… φαινόταν!

Ανόρθωση: Το ναυάγιο με Κάμπελ… φαινόταν!

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του «Goal» της 14ης Μαρτίου, που έκανε λόγο για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τον Μαρκ Κάμπελ, αλλά και αυτού της 15ης Μαρτίου, με τίτλο: Κάμπελ ήταν και (μάλλον) πάει, με τον πλέον επίσημο τρόπο!

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της 14ης Μαρτίου: Αποκαλυπτικό: Σε ναυάγιο οδηγούνται οι διαπραγματεύσεις Πουλλαΐδη – Μαρκ Κάμπελ!

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ της 15ης Μαρτίου: Κάμπελ ήταν και (μάλλον) πάει!

Ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε, ανακοίνωσε τον τερματισμό των συζητήσεων με τον Άγγλο επενδυτή, με δική του πρωτοβουλία και έκανε λόγο για δεσμεύσεις που ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις.

Πρώτοι σας είχαμε πληροφορήσει, ότι το ενδιαφέρον του Μαρκ Κάμπελ να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ανόρθωσης κατέληγε στο… κενό, αφού τα πλείστα έγγραφα που είχε τότε παρουσιάσει ο επιχειρηματίας για να υποστηρίξει την αγορά των μετοχών, δεν πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που είχε θέσει ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας», σημειώνοντας ότι επρόκειτο για έγγραφα με ασάφειες και διάτρητους ρόλους.

Ενημερώσαμε παράλληλα, για την κατάληξη της οικογένειας Πουλλαΐδη, στην εκτίμηση ότι με τα τότε δεδομένα και με την πρόταση που είχε ενώπιόν της δεν μπορούσε να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών. Άποψη με την οποία συμφώνησαν και στελέχη της διοίκησης του Σωματείου της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ